Torsdag 28/2

Kortis dag i skolan idag vilket var väldigt skönt. Ännu en dag slut och imorgon är det äntligen Fredag igen.
Idag har jag inte gjort så mycket, Min kompis har varit här med mig nu under dagen för han varit lite ledsen och behövt komma på andra tankar.

Nu har jag varit ute en lång promenad med Emelie så nu ska vi strax bänka oss i soffan för lite tjejsnack med tända ljus och mys!
Imorgon kväll kommer det bli dålig uppdatering då jag ska festa med kompisar. Så ni har koll på läget.
 
Trots att jag princip hatar vintern så bjuder jag på en bild från när jag var i sälen med Viktors familj. Jag saknar det oerhört mycket. Så mysigt det var!

Love, michan

Äntligen hemma!

Sista lektionen var omprovs timma och jag fick la bänka mig där framför en film jag missade den veckan jag var så jäkla sjuk om ni minns detta!?
Iallafall... Ur usel film och väldigt deprimerande..
Så stängde av den efter 40 minuter och stack ut på en pratstund med Leon & Hannah istället. Världens bästa människor.
När jag sedan kom tillbaka till klassrummet så var ingen lärare kvar, skönt tänkte jag. Där fick jag sluta 35 minuter tidigare. NICE!

Så nu är jag hemma , har precis hoppat i min onepiece, så är oerhört lycklig över att denna äckliga skoldagen är över för Onsdagar kan nog vara den värsta skoldagen vi har. Vårat schema är tjockt med lektioner och enbart långa lektioner.. Usha!!
Men nu är det iallafall en dag närmare Fredag, lovelovelove!!!
Hörs senare, för strax kommer Emelie hit på lite onepiece häng och senare svänger nog Tobbe & Porre förbi och piggar upp sin vän som varit otroligt tjurig och ledsen idag.
Jag & Emelie ska allt tvinga dem till att titta på Karlsson på taket med oss. Det blir säkert kanon!!


Love, michan

Näst sista lektionen!

Sitter nu på min näst sista lektion. Har bara en vård lektion kvar där vi ska göra rester. Alltså massa prov och uppgifter som vi inte klarat av och självklart är jag en utav dem som får sitta kvar.
Men tycker det är ganska skönt, Blir ändå egen tid. Jag ska sitta och göra ett historia arbete som jag ligger efter med , så det gör inte mig så mycket att jag får vara kvar.

Mitt humör idag är himla konstigt.. Ena stunden är jag helt tårögd och ledsen och andra sekunden är jag hur glad och flummig som helst.
Men är oerhört glad för alla jag har runt omkring mig som verkligen kämpar för att jag ska bli på bra humör!
Känns så skönt att veta vilka som är där när man behöver det!!
Nä nu ska jag fortsätta med mitt arbete så tiden här går snabbare så jag får komma hem och hoppa i min onepiece. För ikväll ska jag då inte göra mycket, de är en sak som är säker!

Love,michan

´

RSS 2.0