Förlååååt

Förlåt för jag uppdaterat dåligt , men jag ska ge er anledningen : Internet på skolan suger så sjukt mycket, så fort du ska in nånstans så säger den " Fel vid sidvisning" & hemma har jag antingen varit med kompisar , pluggat eller sovit. Så jag har liksom inte haft tid. Men nu är det ju ändå Torsdag och jag ska allt finna lite tid.
Idag ska jag till gekås med min pojkvän, Jakob och Pontus. Köpa lite roligheter inför helgen då vi ska fira Viktor & jakob som fyller 19 med lite middag , goa vänner och drinkar.
Detta kan inte bli annat än bra! :)


Love, michan

Mina bästa vänner + min älskling

På Lördag smäller det, Då ska resan bokas. Med mina absolut bästa vänner och min älskade pojkvän. Fyfan så taggad jag är.
I Maj åker vi iväg 1 vecka till Turkiet och kan ingenting annat än att bara anta att detta kommer bli så sjuuuuukt nice!!!


& För övrigt ska jag bara lägga till att jag har lärt känna dessa människor väldigt fort på väldigt kort tid och redan nu så älskar jag dom som om dom vore dom enda personerna i mitt liv.
Jag & Viktor har haft ett förhållande i snart 3 år där vi är väldigt flummiga , kärleksfulla emot varandra , älskar att festa , träffa nya människor.
Så träffar vi dessa två som också varit tillsammans i 3 år och är preeeciiis likadana som vi. De är precis som vi lever för varandra bara att vi inte känt varandra sen tidigare. För med er känns allting så grymt och med er kan man inte ha annat än skoj!
Så det känns ingenting annat än toppen. Turkiet 2013 , här kommer la vi!
Jag älskar er , om ni bara visste!!
Sandra , Viktor & Adrian !
 
 
 
love, michan

Kortis dag

Efter en kort dag i skolan drog jag mig hem till Sandra & Adrian för att mysa lite. Så nu har vi käkat thai mat och ätit en jävla massa popcorn. 
Vi har nu slängt oss i soffan framför en film, hypnotisören. Har ni inte sätt den så gör det! En grymt bra film. 
Kvällen kommer jag dela med Emelie och sen en liten sväng med mina plugg böcker. Men det kommer nog bli as bra =) 
uppdaterar senare! 
 
Love, michan

´

RSS 2.0