31 mars!

Denna dagen har fortsatt i ett väldigt lugnt spår. När jag imorse vaknade satte jag mig ute i solen med min moster för att vänta på att hennes pojkvän skulle komma och hämta honom.
När han väl kom satt vi allihop ute i solen och tog det lugnt en stund innan dom sen gav sig av. Då la jag mig direkt i soffan.
Idag vet jag inte vad det är för fel på mig men jag bara äter , äter & äter. Har nog ätit mer än vad jag vilat och sånt idag.
Har tagit en stor talrik med mat , smällt i mig den, väntat 10 min och sen ätit igen. Så efter idag lär väl jag aldrig mer behöva äta! Haha.
Nu har jag precis tänt upp en massa ljus till mig och min pojkvän. Vi kollar på partaj i väntan på att Johan Falk filmen på 4an ska börja.
Vi har precis varit iväg och köpt cheeseburgare till oss , så nu fortsätter kvällen framför tv:n!
Så mysigt!


LOVE , michan

Världens bästa påskafton!

Jag tror ärligt talat att denna påskafton slår VARENDA påsk jag haft i hela mitt liv. Fyf*n va kul vi hade!
Vid 15.00 kom min mammas syskon + pojkvänner & barn hit för att äta lite påskbuffé och fika. Då började jag , pappa och Viktor att dricka.
Sen körde vi bara på. Jag och min moster Johanna hade planerat denna påskafton så att vi skulle festa hemma hos oss för att hon inte druckit sen hon blev gravid. Så nu var första gången hon körde.
Så vid 18,00 gick allt igång på riktigt och vi körde verkligen all in!
När klockan sen slog 21.00 kom Sandra & Adrian hit , då var jag redan så dragen så Sandra fick äran att vara min svans under kvällen för att hålla koll. Haha!
Efter mycket dans , skratt & drickande så satte jag , mamma , johanna och viktor oss vid matbordet för att ta lite fyllekäk och framåt 05,00 la vi oss allihop i sängen för lite sömn.
Jag vaknade nog inte förens framåt 13.00 idag. Men jag mår inte dåligt , Vilket är tur!
Jag har en sjuuk träningsvärk och är lite trött. Men annars leker livet.
Här nedan tänker jag bjuda på lite bilder ifrån igår.


LOVE , michan

GLAD PÅSK!

Önskar Mig och min lilla gosehund!
& Även lillebror får vara med på ett hörn. Nu ska här festas.

LOVE  , michan

´

RSS 2.0