Studenten 2013

Igår tog min älskade bästis studenten. Jag är sååå stolt över att han klarade sig hela vägen dit eftersom han under en längre tid varit så osäker på sin skolgång.

Även mina två bästa vänner Sandra & Adrian tog studenten igår, Jag är lika stolt över dem som över alla andra.
Så igår bestod hela min eftermiddagen utav att springa runt till folk och ge blommor och nallar och liknande.
Kvällen tillbringade jag hemma hos Jakob med hans släkt och honom. Det blev en kanon lyckad kväll. Vi hade det så himla mysigt och framförallt roligt.
Jag ångrar inte en sekund av stunden vi hade igår.
Men nu är jag åter till verkligheten. Imorgon jobbar jag 7-13 och sen är jag ledig i helgen och på Måndag börjar jag jobba igen, Ska bli skönt att tjäna lite pengar.
I helgen kommer de förövrigt bli väldigt dålig uppdatering då min släkt på mammas sida kommer ner hit till Varberg för att ha en rolig helg tillsammans med oss. Detta blir kanon!
 
LOVE, michan

sista sommarlovet!

Om ungefär 10 minuter går jag på mitt allra sista sommarlov. Nästa år när de är sommarlovstime så är de jobb forever and ever för min del då jag tar studenten.
Känns lite sådär faktiskt , men ändå väldigt skönt att de äntligen snart är min tur. Men först innan de är min tur ska jag fira mina favoriter som tar studenten, Jakob , Sandra & Adrian. På Onsdag är de deras tur att glänsa.
Igår gick Sandra & Adrian studenten och de var nog de finaste jag sätt någonsin,
Nä nu ska jag ha betygssamtal, Sen ska jag åka hem och hämta böcker , åka tillbaka till skolan för att lämna in sista böckerna, Sen ner till stan för att köpa presenter och därefter äta för att sen åka till Östergården och möta upp min moster då vi ska på möte eftersom vi ska vara sommarvikarier på östergården tillsammans i sommar. Vi är avbytare till varann, Hon är nattpersonal & jag dagpersonal, Så de blir roligt!

Hörs senare


LOVE, michan

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Turkiet. Vi har haft en riktig toppen resa där vi skrattat och haft kul från början till slut.
Många långa dagar i solen och mysiga kvällar ute på ballkongen. Vi har haft de kanon och jag ångrar inte en enda sekund.

Nu är de bara 2 skoldagar kvar innan jag går ut 2an och går på sommarlov.
På Onsdag tar nära vänner till mig studenten, så denna veckan består av väldigt mycket party. Men de har jag väl ingenting emot?! Wiho,
Nu ska jag festa med bästi Jakko medans Viktor ligger och nanar!

LOVE; michan

´

RSS 2.0